Beharangozó 2023. május 2., kedd

A balmazújvárosi vendégszektor megtelt

A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda tájékoztatása szerint minden belépőjegy gazdára talált a Nyíregyháza - Diósgyőr keleti rangadóra. Kérjük szurkolóinkat, hogy érvényes belépőjegy nélkül senki ne induljon útnak Balmazújvárosba! A hazai szektorokba csak Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei illetve balmazújvárosi lakcímkártyával rendelkezők vásárolhatnak jegyet.

A balmazújvárosi vendégszektor megtelt


Merkantil Bank Liga 36. forduló

2023. május 7, vasárnap
17:00 Nyíregyháza SFC - Diósgyőri VTK

Mint arról korábban már beszámoltunk, a keleti rangadó belépőjegyeit a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérte el a klubtól. A DVTK a tavalyi évhez hasonlóan idén is kért további belépőjegyeket, a hazai klub azonban technikai okok miatt sajnos nem tud több belépőjegyet biztosítani a vendégszektorba. A mérkőzést a DVTK YouTube csatornáján élőben közvetítjük. 

A mérkőzés napján a balmazújvárosi vendégpénztár nem nyit ki, kérjük csak azok induljanak el a mérkőzésre, akik rendelkeznek érvényes belépővel!

A helyszínen csak a hazai pénztárak lesznek nyitva, ott csak Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei illetve balmazújvárosi lakcímkártyával rendelkezők vásárolhatnak jegyet a hazai szektorokba.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól; az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.