Beharangozó 2023. március 5., vasárnap

LU19: DVTK - PMFC 6-0 (2-0)

Magabiztos győzelmet aratott hazai környezetben a DVTK LU19-es korosztálya a Pécs ellen. Bánföldi Zoltán csapata már az első félidőben kétgólos előnyt szerzett, a fordulás után pedig ezt a különbséget tovább növelték a lányok.

LU19: DVTK - PMFC 6-0 (2-0)


Országos LU19-es Bajnokság, 17. forduló

Diósgyőri VTK LU19 - Pécsi MFC LU19 6-0 (2-0)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Turnyánszki Attila István (Oláh Dávid, Babos Béla). 
Diósgyőri VTK LU19: Kemenyiczki L. - Zahár F., Horváth L., Somogyi D., Veres V., Katona F., Sain A., Havasi B., Papp S., Kiss D., Komlós L. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 
Pécsi MFC LU19: Ronta F. - Kis V., Forró F., Bircsák K., Lengyel D., Nyéki M., Szabó N., Patai B., Ruppert R., Arató B., Kauder A. Vezetőedző: Erdős Zoltán. 
Csere: Somogyi D. helyett Szolomájer L. a 46., Kauder A. helyett Nagy Z. az 54., Katona F. helyett Dudás E. a 64., Arató B. helyett Stang V. a 65., Kiss D. helyett Németh L. a 79. percben. 
Gólszerző: Sain A. (1-0) a 27., Horváth L. (2-0) a 40., Kauder A. (3-0, öngól) a 47., Katona F. (4-0) az 58., Komlós L. (5-0) a 79., Papp S. (6-0) a 82. percben. 

Bánföldi Zoltán: - A mérkőzés nagy részében mi irányítottuk a játékot. A labdaszerzéseink jól működtek és abból az átmenetek is rendben voltak. Labdavesztések utáni visszatámadások egy-két hibáktól eltekintve jók voltak, a helyzeteket részben jól használtuk ki. Ellenfelünknek további sok sikert kívánunk.

Erdős Zoltán: - Fegyelmezett védekezés  mellett a támadásépítésig is eljutottunk, jól kezdtük tehát a mérkőzést. A fordulás után ahogy fogyott az erőnk, úgy lett egyre több lehetősége a DVTK-nak. Az ellenfelünk ezeket a helyzeteket jó százalékban használta ki. Többen is jó teljesítményt nyújtottak, így a vereség ellenére a teljesítményünkkel így sem lehetek elégedetlen.