Beharangozó 2023. május 18., csütörtök

LU17: PAFC - DVTK 6-1 (3-0)

Korábbról elhalasztott bajnokit pótoltak be Felcsúton, ahol a Puskás Akadémia és a DVTK LU17-es csapata mérte össze a tudását. Az összecsapást a hazaiak nyerték meg.

LU17: PAFC - DVTK 6-1 (3-0)


Országos LU17-es Bajnokság, 22. forduló - pótolt mérkőzés

Puskás Akadémia FC LU17 - Diósgyőri VTK LU17 6-1 (3-0)

Felcsút, 30 néző. Játékvezető: Kertész Bence (Dömsödi Csaba, Farkas Réka Rebeka).
Puskás Akadémia FC LU17: Orosz G. - Steyer E., Horváth K., Nagy N., Szarvas S., Szalay Gy., Török O., Priskin N., Fodó K., Németh V., Jánoska M. Vezetőedző: Krascsenics Petra. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Székely E., Farkas N., Papp S., Havasi B., A. Myhal, Keczán F., Majnár A., Szilvási N., Magyar A., Magyar H. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 

Csere: Szarvas S. helyett Krasznai L. a 46., Németh V. helyett Herczeg K. az 55., Magyar A. helyett Vadász V. a 62., Horváth K. helyett Szakács Zs. a 63., Fodó K. helyett Bán N. a 63., Szalay Gy. helyett Móri N. a 76., Priskin N. helyett Reizinger B. a 76., A. Myhal helyett Bánsági H. a 76., Keczán F. helyett Dervalics D. a 80. percben. 
Gólszerző: Horváth K. (1-0) a 3., Szarvas S. (2-0) a 9., Nagy N. (3-0) a 17., Papp S. (3-1) a 48., Szalay Gy. (4-1) az 53., Nagy N. (5-1) a 60., Szalay Gy. (6-1) a 63. percben. 

Krascsenics Petra: - A mérkőzés elejétől domináltunk, sokat volt nálunk a labda, rengeteg helyzetet kidolgoztunk, ám hiányérzetem van, ugyanis számos lehetőséget elpuskáztunk. Jobban oda kell figyelnünk a ziccerekre, a mostani győzelem akár nagyobb arányú is lehetett volna. A kapott gólt sajnálom, buta gól volt. Mindennek ellenére gratulálok a lányoknak, a hiányosságokat pedig pótoljuk. 

Csiszár Szabolcs: - Sajnos az első húsz percben az elkövetett hibák miatt háromgólos hátrányba kerültünk, amivel nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. Pozitívum viszont, hogy rendeztük a sorokat, a következő húsz percben rákapcsoltak a lányok, agresszíven gólratörően játszottak. Töretlenül hajtottuk az eredményt. Három-négy nagy ziccer is kialakult az ellenfél kapuja előtt, de nem tudtunk élni a lehetőségekkel. Gratulálunk a Puskás Akadémiának.