Beharangozó 2023. május 18., csütörtök

LU15: PAFC - DVTK 7-0 (5-0)

Nem tudta megnehezíteni a hazaiak dolgát az LU15-ös korosztályban a DVTK korosztályos csapata. A Felcsúton megrendezett bajnokin a Puskás akarata érvényesült, ami gólokban is megmutatkozott.

LU15: PAFC - DVTK 7-0 (5-0)


Országos LU15-ös Bajnokság, 22. forduló - pótolt mérkőzés

Puskás Akadémia FC LU15 - Diósgyőri VTK LU15 7-0 (5-0)

Felcsút, 30 néző. Játékvezető: Vitányi László (Spekker Tibor, Kozári Barnabás). 
Puskás Akadémia FC LU15: Bereczki R. - László N., Kézdy B., Vadász L., Kurpák V., Kézdy B., Brekovszki J., Nagy B., Hamvas D., Simon L., Chugyik B. Vezetőedző: Szalkai Kitti. 
Diósgyőri VTK LU15: Kádas D. - Horváth K., Sándor L., Berki M., Mezőssy M., Fekete R., Nagy E., Képes K., Balogh V., Megyes Zs., Stumpf B. Vezetőedző: György Gábor. 

Csere: Stumpf B. helyett Kutsaba D. az 53., Vadász L. helyett Szabó P. az 53., Chugyis B. helyett Kurdi P. az 53., Fekete R. helyett Plopp G. a 63., Kádas D. helyett Y. Matika a 72., Hamvas D. helyett Matus J. a 72. percben.
Gólszerző: Brekovszki J. (1-0) a 2., Simon L. (2-0) a 4., Chugyik B. (3-0-) a 6., Brekovszki J. (4-0) a 27., Simon L. (5-0) a 31., Simon L. (6-0) a 48., Brekoviszki J. (7-0) a 61. percben. 

Szalkai Kitti: - Megerősített kerettel vágtunk neki a meccsnek, s a mi akaratunk érvényesült a pályán. Számos helyzetet kidolgoztunk, szép gólokat szereztünk. Kellett ez a győzelem a csapatnak, mert pénteken újabb megmérettetés vár ránk. Küzdünk azért, hogy megőrizzük a harmadik helyet, így a hajrá rendkívül fontos lesz számunkra

György Gábor: - Nem is tudom, hogy jellemezzem az első hat percet. Rémálom az Elm utcában. Aktuális feladvány az érettségi időszakban: ha hat perc alatt kapsz három gólt, akkor mennyi a várható kapott gólók száma 80 perc alatt? Ettől függetlenül azt kértük a játékosoktól a mérkőzés közben és a szünetben is, hogy törekedjenek minőségi labdabirtoklásra. Dicséret illeti őket, hogy a találkozó további részében ezt meg tudták valósítani. Persze így sem tudtuk az ellenfél egyéni, minőségi fölényét kompenzálni. Természetesen gratulálok a Puskás Akadémia csapatának.