Beharangozó 2023. május 10., szerda

LU15: DVTK - Pécsi MFC 1-4 (1-2)

Kombinatív, jó futballt mutatott be a DVTK U15-ös korosztálya a Pécs ellen. Ez viszont jó eredménnyel ezúttal nem párosult, hiszen a piros-fehérek a mérkőzés döntő többségét emberhátrányban játszották le.

LU15: DVTK - Pécsi MFC 1-4 (1-2)


Országos Leány U15-ös Bajnokság, 24. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - Pécsi MFC LU17 1-4 (1-2)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Nagy László (Varga I. Zoltán, Váradi Kristóf). 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Sándor L., Berki M., Mezőssy M., Megyes Zs., Nagy E., Képes K., Balogh V., Kádas D., Stumpf B. Vezetőedző: György Gábor. 
Pécsi MFC LU15: Balogh Zs. - Lövei K., Szabó R., Kovács L., Légrádi B., Kiss E., Sörös O., Onódi V., Marton M., Szabó L., Pintér R. Vezetőedző: Bolboaca Sergiu. 

Csere: Stumpf B. helyett Kutsaba D. az 57., Marton M. helyett Fuch R. a 60., Horváth K. helyett Plopp G. a 63., Kádas D. helyett Váradi T. a 63., Balogh Zs. helyett Hollósi E. a 65., Légrádi B. helyett Horváth H. a 65. percben. 
Sárga lap: Kovács L. az 57., Kiss E. a 60. percben. 
Piros lap: Galambári O. a 24. percben. 
Gólszerző: Lövei K. (0-1) a 25., Nagy E. (1-1) a 31., Sörös O. (1-2) a 39., Lövei K. (1-3) az 57., Lövei K. (1-4) a 71. percben. 

György Gábor: - Az utóbbi időben mindig megvárom volt kedvenc játékosom, fiatal kollégám, Takács Péter nyilatkozatát. Most is így tettem, ajánlom mindenkinek. Magam sem tudnék helytállóbb gondolatokat megfogalmazni. Természetesen gratulálok a Pécs csapatának.

Bolboaca Sergiu: - Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, akik a kombinatív, szép focira törekednek, amit ezen a meccsen is megmutattak. A mérkőzés 25. percében emberelőnybe kerültünk, Sörös Olivia helyzetét, a DVTK kapusa szabálytalanul állította meg, így a meccs nagy részében emberelőnyben játszottunk. Az első félidőben ez érthetetlen módon megzavart minket, hogy többen vagyunk, így is a DVTK irányította a meccset, majd a második félidőre megtudtuk változtatni a meccs képét és rengeteg helyzetet kidolgozva megérdemelten nyertünk. Gratulálok az ellenfélnek a mutatott játékukhoz, illetve a csapatunknak plusz a két magasan kiemelkedő játékosunknak Lövei Kitti és Sörös Oliviának.

Fotó: Balla Miklós