Beharangozó 2023. március 6., hétfő

9-10-én Sopronban rendezik a Magyar Kupa négyes döntőjét

Március 9-10. között rendezik Sopronban a Killik László Női Magyar Kupa négyes döntőjét, melyre jegyek már kaphatók az Eventim felületén. A DVTK HUN-Therm március 9-én, csütörtökön 17 óra 45 perces kezdettel az NKA Universitas PEAC csapatával vív majd meg a döntőbe kerülésért. A találkozó előtt a FinalFour-ral kapcsolatos technikai információkat gyűjtöttük össze.

9-10-én Sopronban rendezik a Magyar Kupa négyes döntőjét


Jegyvásárlás

A jegyek  megvásárolhatók az Eventim oldalán, az idei Magyar Kupára napijegyek és kétnapos bérlet vásárolható. A napijegyek elővételben 2.200 Ft-ba, míg a helyszínen 3.000 Ft-ba kerülnek, a kétnapos bérlet ára pedig 4.000 Ft. Az MKOSZ és a rendezők felhívása értelmében minden néző számára javasolják, hogy aki teheti, online vásárolja meg a belépőjegyét. A belépés 2 éves kor alatt és kerekesszékes nézők számára ingyenes, utóbbiak kísérőinek jegyet kell váltaniuk.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a DVTK szurkolóknak fenntartott szektorba váltsák meg belépőjegyeiket! A FinalFour során a diósgyőri szurkolóknak fenntartott hely a Novomatic Aréna I szektora!

Megközelítés és parkolás

Személygépkocsival a Novomatic Aréna mellett parkolni a korábban már megszokott módon, a Fűzfa sor melletti parkolórészen lehetséges. A DVTK HUN-Therm szurkolóinak beléptetése a vendégbejáraton, az Aréna mögött elhelyezkedő benzinkút felől lehetséges.

 

A Killik László Női Magyar Kupa négyesdöntőjének programja

2023. március 9., csütörtök
17:45   NKA Universitas PEAC - DVTK HUN-Therm
20:45   Sopron Basket - SERCO UNI Győr (Közvetítés: M4 Sport)
 
2023. március 10., péntek
17:00   Bronzmérkőzés
20:00   Döntő (Közvetítés: M4 Sport)
 

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Sopronba kilátogató szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Tartsák tiszteletben a rendező fél pályarendszabályait, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél, a játékvezetők és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!