Beharangozó 2023. március 9., csütörtök

Ma Magyar Kupa elődöntőt vív Sopronban a DVTK HUN-Therm

Március 9-én, csütörtökön 17 óra 45 perctől lép pályára csapatunk a Killik László Női Magyar Kupa elődöntőjében, ellenfelünk az NKA Universitas PEAC csapata lesz. A négyes döntőnek a soproni Novomatic Aréna ad otthont, jegyek már kaphatók az Eventim online felületén. A találkozó előtt Völgyi Péter mondta el gondolatait.

Ma Magyar Kupa elődöntőt vív Sopronban a DVTK HUN-Therm


Killik László Női Magyar Kupa elődöntő

2023. március 9., csütörtök (Sopron, Novomatic Aréna)
17:45 NKA Universitas PEAC - DVTK HUN-Therm

A mérkőzéssel és a Magyar Kupa FinalFour-ral kapcsolatos szurkolói információkat korábbi beharangozó anyagunkban gyűjtöttük össze.

Edzői beharangozó

Januártól kezdve - a válogatott szünetet leszámítva - gyakorlatilag egészen múlt szombatig folyamatosan két fronton játszott mérkőzéseket a csapat. Hogyan értékelnéd ezt a két sűrű hónapot?  

Völgyi Péter: Nagyon kemény hónapokon vagyunk túl, rengeteget utaztunk, remek mérkőzéseket játszottunk. Az alapszakasz helyezésünkre nem nyomta rá a bélyegét a nemzetközi szereplés, megingás nélkül sikerült végigjátszani, kedvező pozicióból kezdhetjük majd a rájátszást. Az Euroligában nyertünk nagyon komoly múlttal, anyagi kondiciókkal és játékoskerettel rendelkező csapatok ellen, elérhető közelségbe került a továbbjutást jelentő negyedik hely is, ami végül nem jött össze, de összességében nagyon büszkék lehetünk az első szezonunkra. Sok problémával kellett megküzdenünk, Jovanović sérülése miatt nagyon szűkössé vált a rotációnk, túl nagy súly került így egy-egy játékos vállára. Szerencsére szurkolóink végig mellettünk álltak, átsegítettek bennünket a holtpontokon és maximálisan értékelték a teljesítményünket.

Kisebb pihenő után fontos feladat vár a csapatra, címvédőként utazunk Sopronba a Magyar Kupa négyes döntőjére, ahol a PEAC lesz az első ellenfelünk. Mik a várakozásaid a négyes döntőre nézve?

Címvédőként érkeztünk tegnap Sopronba, ami remek emlék, de ma újra meg kell küzdenünk azért, hogy döntőt játszhassunk. A  PEAC-ot nagyon szoros bajnokikon sikerült kétszer legyőznünk az alapszakaszban, azóta erősödött a keretük, szóval nagy csata várható. Szeretnénk ezen a két napon kiadni mindent magunkból. Sérültünk nincs, minden játékosom hadra fogható, szurkolóink szép számmal elkísérnek bennünket, tehát minden adott a jó szerepléshez.

Mérkőzés információk

Helyszín

Novomatic Aréna
9400 Sopron, Lackner Kristóf u. 48.

Megközelítés és parkolás

Személygépkocsival a Novomatic Aréna mellett parkolni a korábban már megszokott módon, a Fűzfa sor melletti parkolórészen lehetséges. A DVTK HUN-Therm szurkolóinak beléptetése a vendégbejáraton, az Aréna mögött elhelyezkedő benzinkút felől történik.

Közvetítés

A találkozót a mindigTV GO élőben közvetíti majd.