Beharangozó 2023. március 16., csütörtök

Felkészülési mérkőzést játszik a DVTK a Mezőkövesd ellen

A válogatott mérkőzései miatt két hét szünet következik a Merkantil Bank Ligában és az OTP Bank Ligában, ezért a DVTK felkészülési mérkőzést játszik a Mezőkövesd Zsóry FC ellen. A két klub szeretettel várja a szurkolókat a DVTK Stadionban! A diósgyőri bérleteseknek a belépés ezúttal is ingyenes.

Felkészülési mérkőzést játszik a DVTK a Mezőkövesd ellen


Felkészülési mérkőzés

2023. március 25., szombat
11:00 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC

Jegyinfó

Az előző évek gyakorlatának megfelelően a felkészülési mérkőzést a DVTK labdarúgó bérletesei ingyenesen tekinthetik meg, hiszen a klub ezzel is szeretné meghálálni a hűségüket. 6 éves kor alatt is ingyenes a belépés, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet. 

A szurkolók számára a Csáki-szektor (a korábbi M és N szektorok) áll rendelkezésre. A jegyek és a bérletek ezúttal nem helyre szólnak. 

A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, a jegy.dvtk.hu oldalon és a DVTK Shopban is megvásárolhatók. Az online vásárolt jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

A mérkőzés napján 10 órakor nyit ki a DVTK Stadion jegypénztára.

Élő közvetítés

A mérkőzést a DVTK YouTube csatornáján élőben is közvetítjük, valamint élő szöveges közvetítés lesz olvasható róla a DVTK hivatalos weboldalán és twitter csatornáján

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Helyszín

A találkozót Diósgyőrben, a DVTK Stadionban játsszák a csapatok. (3533 Miskolc, Andrássy út 61.)