Beharangozó 2023. április 15., szombat

Ma itthon játszik bronzmérkőzést a DVTK HUN-Therm

Április 15-én, szombaton 18 órától megkezdődik a bronzéremért vívott küzdelem a Tippmix Női NB I. A-csoportjának 2022/2023-as idényében. A harmadik helyért vívott párharc az egyik fél két győzelméig tart, melynek első mérkőzésének a DVTK Aréna ad otthont.

Ma itthon játszik bronzmérkőzést a DVTK HUN-Therm


Tippmix Női NB I. A-csoport rájátszás, bronzmérkőzés 1.

2023. április 15., szombat (Miskolc, DVTK Aréna)
18:00 DVTK HUN-Therm - Atomerőmű KSC Szekszárd

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: Túl kellett tenni magunkat az elmúlt két napban az elődöntő okozta csalódáson, minden maradék energiánkkal a bronzcsatára koncentrálunk. A Szekszárd nehéz ellenfél lesz, többet tudott pihenni és készülni ránk. Nem mindenki egészséges az amúgy is sérülések miatt megfogyatkozott csapatunkban. Lehet, hogy páran nem csak a saját posztjukon kell játszanak, de tudjuk mivel tartozunk a szurkolóinknak, harcolni fogunk az éremért minden erőnkkel.

Zárul a DVTK HUN-Therm dobóversenye, itt az utolsó esély!

Az alapszakasz és a rájátszás mérkőzésein is hatalmas érdeklődés mellet zajlott a DVTK HUN-Therm dobóversenye, az év kezdete óta számos exkluzív ajándékcsomag és sál talált már új gazdára!
 
A Szekszárd elleni mérkőzésen zárul dobóversenyünk, utolsó lehetőség lesz tehát arra, hogy leadd a nevezésedet, és bekerülj a kisorsolt négy szerencsés versenyző közé! Csapatunk névszponzora, a HUN-Therm 1 000 000 forintos fődíjat ajánlott föl azon szerencsés versenyzőnknek, aki az összes szabályos nevezést leadó részvevő közül kerül kisorsolásra. Ezúton is szeretnénk tájékoztatni minden nevezőt, hogy az egymillió forintos fődíj kisorsolása is a Szekszárd elleni mérkőzésen esedékes!

Ne légy bátortalan, hangold magad még egy utolsó alkalommal a versenyzésre, nevezz be, és ha a szerencse is melléd áll, próbáld ki magad kedvenc csapatod pályáján a DVTK Arénában! A részletes játékszabályzatot a DVTK Aréna weboldalán találod.

 

Mérkőzéssel kapcsolatos információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6. A.

Kapunyitás: 17:00

Közvetítés

A mérkőzést a mindigTV GO élőben közvetíti.