Beharangozó 2023. augusztus 31., csütörtök

Elindult a jegyértékesítés a londoni Euroliga-selejtező mérkőzésre

A 2023. szeptember 20-án, Londonban esedékes London Lions - DVTK HUN-Therm Euroliga-selejtező első mérkőzésére már megvásárolhatók a jegyek az rendező klub oldalán. A mérkőzés londoni idő szerint 19:30-kor, magyar idő szerint 20:30-kor kezdődik majd. A jegyek 2£ - 10£ (körülbelül 900-4500 forint) közötti áron elérhetőek, a rendező klubbal megbeszéltek szerint kérjük, hogy szurkolóink a 101 és 103 szektorokba vásároljanak belépőjegyet.

Elindult a jegyértékesítés a londoni Euroliga-selejtező mérkőzésre


A London Lions hivatalos felületein jelentette be, hogy elindult a jegyértékesítés a szeptember 20-án esedékes London Lions - DVTK HUN-Therm Euroliga-selejtezős összecsapásra. A jegyek a Fanbase oldalán vásárolhatók meg. A mérkőzés londoni időzóna szerint 19:30-kor, magyar idő szerint 20:30-kor kezdődik majd.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött, a Fanbase oldalán egy emailcím és egy jelszó megadásával kell fiókot létrehozni, majd a nevünk megadása után vezet át az oldal a jegyvásárlási felületre. A belépőjegyek ára a választott széktől függően 2 és 10 angol font között mozog, ez megközelítőleg 900 - 4 500 forint közötti intervallumot jelent. Lehetőség van VIP jegy vásárlására is, ami 20 és 32 font körüli összegért (~9 000 - 14 000 Ft) lehetséges.

Jegyvásárlás

Euroliga-selejtező I. mérkőzés

2023. szeptember 20. (szerda)
20:30 London Lions - DVTK HUN-Therm
Az összecsapás londoni idő szerint 19:30-kor kezdődik!

Mérkőzéssel kapcsolatos információk

Helyszín

Copper Box Arena
Egyesült Királyság, E20 3HB London, Queen Elizabeth Olympic Park

Vendégszektor

A szervezővel egyeztetve arra kérjük szurkolóinkat, hogy belépőjegyeiket a vendég kispad közelébe, a 101-es és 103-as szektorokba váltsák meg!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat, valamint azok szurkolóinak szidalmazásától, és semmilyen esetben se használjanak pirotechnikai eszközöket! A mérkőzés folyamán a FIBA szabályait megsértő szurkolói magatartás minden esetben büntetést von maga után!