Beharangozó 2017. január 20., péntek

"Minden mérkőzés 0-0-ról indul"

Szombaton este hét órától azt a Csíkszeredát fogadja a DVTK Jegesmedvék csapata, akiket legutóbb 10-0-ra sikerült legyőzni. A találkozó előtt Doug Bradley vezetőedző és az új igazolás, Joni Tuominen - aki már pályára is léphet - osztotta meg várakozásait.

"Minden mérkőzés 0-0-ról indul"


MOL Liga

2017. január 21., szombat
19:00 DVTK Jegesmedvék - SC Csíkszereda

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Doug Bradley: - Minden mérkőzés 0-0-ról indul, ezért nem vonnék le messzemenő következtetést a legutóbbi találkozó végeredményéből. Alaposan kielemeztem a Dunarea elleni meccsüket, ahol fegyelmezetten, összeszedetten játszottak, sokkal jobban, mint a legutóbbi miskolci találkozón. Nekünk a saját játékunkra kell koncentrálnunk, sokat kell korcsolyázni. A siker kulcsa az lehet, ha magas tempóban játszunk, mert azt nem szeretik az ellenfelek.

  • Javasoljuk szurkolóinknak, hogy aki csak teheti, tömegközlekedési eszközzel érkezzen a mérkőzésekre, mert a Generali Aréna és a Miskolci Jégcsarnok körüli parkolók száma véges, amit tovább csökkent a közelmúltban leesett nagy mennyiségű hó.