Beharangozó 2017. március 30., csütörtök

"Kérem a szurkolókat, hogy jöjjenek ki"

Az OTP Bank Liga 24. fordulójában Mezőkövesden fogadja az Újpestet a DVTK labdarúgó csapata szombaton este. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Bódog Tamás és Lipták Zoltán várta a sajtó képviselőit.

"Kérem a szurkolókat, hogy jöjjenek ki"


OTP Bank Liga 24. forduló

2017. április 1., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Az elmúlt három hét elég kemény volt a játékosoknak és az edzői stábnak is. Sokat dolgoztunk, de a szerdai Magyar Kupa mérkőzés bebizonyította, hogy jó úton járunk és van értelme annak, amit csinálunk. A játékosok ki fogják magukat pihenni a szombati találkozóig és egy olyan teljesítménnyel próbálunk majd előrukkolni, ami eredményben is megmutatkozik. A labdarúgók meg fognak tenni mindent, és én is mögöttük fogok állni teljes mellszélességgel, ezért én arra kérem a szurkolókat, hogy jöjjenek ki a mezőkövesdi stadionba és adják meg azt a pluszt a csapatnak, amire szüksége van ahhoz, hogy ezt a mérkőzést meg tudjuk nyerni és egy új lendülettel tudjunk nekimenni az utolsó tíz mérkőzésnek.

Nebojsa Vignjevic: - Ne tévesszen meg senkit a Diósgyőr tabellán elfoglalt helye, hazai pályán a borsodi együttes mindig kemény ellenfélnek számít. Nehéz mérkőzésre számítok szombaton, de nekünk, mint mindig, most is a saját játékunkra kell majd koncentrálnunk. Számunkra is rendkívül fontos a három pont megszerzése, ezért győzni megyünk a DVTK ideiglenes otthonába, Mezőkövesdre.


Információk

  • A mérkőzésnek azúttal is a Mezőkövedi Városi Stadion ad otthont. 
  • A jegyinformációk ide kattintva olvashatók.
  • A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti.
  • A 24. forduló programja ide kattintva olvasható.