Beharangozó 2017. április 7., péntek

"Minden mérkőzés nyerhető"

Az OTP Bank Liga 25. fordulójában az Üllői úton lép pályára az FTC vendégeként a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Bódog Tamás és Busai Attila várta a sajtó képviselőit.

"Minden mérkőzés nyerhető"

OTP Bank Liga 25. forduló

2017. április 8., szombat
20:30 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Önbizalommal telve várjuk a szombati mérkőzést, éppen az utolsó találkozóra építkezve, ahol egy biztató nulla-nullát játszottunk. Annak ellenére, hogy nem sikerült továbbjutnunk a kupában, úgy gondolom, hogy a csapat hozzáállása megfelelő volt, és amiket kértünk a játékosoktól, azok visszaköszöntek. Teljesen felvértezve, a legjobb összeállításban fogunk elutazni. Ahogy eddig is mondtam, minden mérkőzés nyerhető, mi pedig mindent meg fogunk tenni, hogy megnyerjük a mérkőzést. Meglátjuk, hogy ez mire lesz elég, de mi három pontért utazunk Budapestre.

Információk

  • A jegyinformációk ide kattintva olvashatók.
  • A találkozót az M4 Sport televízió és az m4sport.hu élőben közvetíti.
  • A 25. forduló programja ide kattintva olvasható.