Beharangozó 2017. április 10., hétfő

"Magunkkal kell foglalkoznunk"

Az OTP Bank Liga 26. fordulójában Mezőkövesden fogadja a Honvédot a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Bódog Tamás és Tamás Márk várta a sajtó képviselőit.

"Magunkkal kell foglalkoznunk"

OTP Bank Liga 26. forduló

2017. április 11., kedd
18:00 Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a keddi Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Rövid volt ez a pár nap, de úgy gondolom, hogy ez az idő elég volt arra, hogy teljes intenzitással tudjuk megvívni a mérkőzést. Ugyanakkor arra is elég volt, hogy a Honvéd játékát aprólékosan kielemezzük és fel tudjunk készülni az erősségeikből és a gyengeségeikből egyaránt. Most a regenerálódáson és a játékosok felépítésén volt a hangsúly, azért, hogy a holnapi találkozónak újult erővel tudjanak nekimenni.

Marco Rossi: - A DVTK minden csapat számára nehéz ellenfél. A helyszínen láttam a miskolciakat az FTC elleni, Budapesten megrendezett Magyar Kupa meccsen játszani. Az első félidei játékuk nagyon tetszett. Ha azt állandósítani tudják, akkor nem, hogy kiesni nem fog csapat, de vereséget is nagyon kevés alkalommal fog elszenvedni.


Információk