Beharangozó 2017. április 10., hétfő

Rendőrségi információk keddre

Kedden Mezőkövesden fogadjuk a Budapest Honvédot az OTP Bank Liga 26. fordulójában A mérkőzés előtt fokozott ellenőrzésre és terelésekre lehet számítani, ezért kérünk minden szurkolónkat, hogy időben érkezzen Mezőkövesdre. A Miskolci Rendőrkapitányság közleményét változtatás nélkül közöljük.

Rendőrségi információk keddre


Tájékoztató a DVTK szurkolói részére

Mérkőzés: DVTK - Budapest Honvéd
Időpont: 2017. április 11. kedd 18.00 óra
Helyszín: Mezőkövesd, Széchenyi út 9. (Városi Stadion)

A közúton érkező szurkolók figyelmébe:

A gépjárművel érkező Diósgyőr szurkolók figyelmét felhívjuk, hogy részükre Mezőkövesden az Állomás út végén (a vasútállomás épülete után) található területen áll rendelkezésre parkolóhely. A szurkolók innen gyalogosan kb. 700 métert megtéve a Mindszenty József utca és a Batthyány utca érintésével juthatnak el a stadion beléptető kapujáig.

Akik Mezőkövesd más pontján kívánnak járműveikkel megállni, azok figyelmét felhívjuk, hogy a KRESZ-ben meghatározott, megállásra, várakozásra vonatkozó szabályokat tartsák be.

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag-és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés időigényes. Kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A stadionban a kapunyitás kedden 17.00 órakor fog történni, tehát ettől az időponttól érkezhetnek a szurkolók.

Miskolci Rendőrkapitányság