Beharangozó 2017. április 14., péntek

“Hiszünk magunkban, és harcolunk egymásért"

Az OTP Bank Liga 27. fordulójában Sopronban lesz a Szombathelyi Haladás vendége a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Bódog Tamás és Dejan Karan válaszolt az újságírók kérdéseire.

“Hiszünk magunkban, és harcolunk egymásért"

OTP Bank Liga 27. forduló

2017. április 15., szombat
18:00 Szombathelyi Haladás - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Nehéz mérkőzés vár ránk. Egyrészt mert hosszú út áll előttünk, másrészt mert a Szombathely pillanatnyilag egy masszív, erős csapat. Talán egy kicsit másabb lesz ez a mérkőzés, mint az eddigiek. A Haladás inkább a védekezésre helyezi a hangsúlyt és kontrákból építkezik. Mi jó formában vagyunk, bízom benne, hogy az a lendület, ami bennünket jellemzett az utolsó hetekben, tovább fog tartani, és visz minket előre. Ha a csapat hozzáállása ilyen marad, akkor reális esélyünk van arra, hogy három ponttal térjünk haza.

Információk