Beharangozó 2017. május 4., csütörtök

"Ez lesz a legnehezebb meccs"

Az OTP Bank Liga 30. fordulójában Gyirmótra látogat a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Bódog Tamás és Szarka Ákos válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Ez lesz a legnehezebb meccs"

OTP Bank Liga 30. forduló

2017. május 6., szombat
18:00 Gyirmót FC Győr - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Biztos vagyok benne, hogy annak ellenére ez nem lesz egy sétagalopp, hogy a Gyirmót már búcsúzott az első osztálytól. Jó csapat a szombati ellenfelünk és nagyon sokszor csak az utolsó percekben kapták azt a gólt, ami miatt elveszítették a mérkőzést. Sajnálom őket, mert egy szimpatikus csapat. Biztos vagyok benne, hogy a labdarúgóik be akarják majd bizonyítani, hogy ők jó játékosok, az NB I.-ben lett volna a helyük, csak sokszor pechesek voltak. Az elején azt kértem, hogy jussunk el odáig, hogy a saját kezünkben legyen a sorsunk. Most jól megmarkoljuk és nem engedjük el a lehetőséget!


Információk

  • A DVTK labdarúgói és szakmai stábja szeretnék meghálálni a lelátókról érkező támogatást, és hogy a drukkerek kitartóan hisznek bennük, ezért úgy döntöttek, hogy kifizetik a fanatikus szurkolók vendégszektorba szóló belépőjegyeit a Gyirmót - DVTK mérkőzésre. A lehetőség csak a DVTK Shopban és a mérkőzés napján a helyszínen megváltott belépőjegyek esetében érvényes.
  • A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti.
  • A 30. forduló programja ide kattintva olvasható.