Beharangozó 2017. május 11., csütörtök

„Mi egy picivel jobbak leszünk”

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában Debrecenben látja vendégül a Mezőkövesdet a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Bódog Tamás és Patrick Mevoungou válaszolt az újságírók kérdéseire.

„Mi egy picivel jobbak leszünk”

OTP Bank Liga 31. forduló

2017. május 13., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Minden mérkőzés fontos, de így hogy egyre kevesebb lehetőség van kijavítani az esetleges hibákat, duplán is fontos ez a találkozó. Nehéz meccsre számítok, hiszen így hogy edzőváltás volt a Mezőkövesdnél, gondolom, hogy megváltoztatnak néhány dolgot. Minden új edzőnek megvan a saját elképzelése. Egy masszív, jó gárdával fogunk találkozni, akik ugyanúgy, ahogy mi, mindent meg fognak tenni azért, hogy eredményesek legyenek, de mi egy picivel jobbak leszünk. Ne felejtsük el, hogy egy konkurens csapattal fogunk játszani, ahol mindenképpen jó eredményt szeretnénk elérni és el is fogunk érni.  


Információk

A találkozó előtt Bódog Tamás videó üzenetet küldött a DVTK szurkolóinak.