Beharangozó 2017. május 25., csütörtök

"Minden a saját kezünkben van"

Az OTP Bank Liga 33., idei utolsó fordulójában a Debrecent fogadja a DVTK labdarúgó csapata Mezőkövesden. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Bódog Tamás és Novothny Soma válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Minden a saját kezünkben van"


OTP Bank Liga 33. forduló

2017. május 27., szombat
19:00 Diósgyőri VTK - Debreceni VSC


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Végre itt van az a mérkőzés, amire vártunk, amiért dolgoztunk az elmúlt két hónapban. Amit kértünk két hónappal ez előtt, hogy legyen a sorsunk az utolsó fordulóban a mi kezünkben, az hála Istennek megadatott. Remélem, hogy a játékosokkal közösen le fogjuk aratni a kemény munka gyümölcsét és bebiztosítjuk a bennmaradást. Természetesen voltak olyan mérkőzéseink, amik sikerülhettek volna jobban is, de úgy gondolom, a csapat mindent megtett, le a kalappal előttük a teljesítményük miatt. Ők is tudják, hogy az, amit mi játszunk, az csak akkor működik, ha mindig, mindent beleadnak. Jó érzések vannak bennem. A szurkolókkal közösen, a szurkolókkal mögöttünk meg is valósítjuk a célunkat.   

Herczeg András: - Kiélezett mérkőzésre számítok, felfokozott hangulatban. Nagyon fontos meccs vár ránk, ezt mindenki tudja. Igazi rangadó lesz, hiszen mind a két tábor fantasztikusan tudja a csapatát segíteni. Minden meg kell tennünk annak érdekében, hogy jövőre is az NB I.-ben szerepeljen a DVSC.

 

Információk