Beharangozó 2017. március 30., csütörtök

Jegyek a DVTK - FTC meccsre

Mezőkövesden fogadja a DVTK labdarúgó csapata a Ferencvárost a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján kedden este. Tudjuk, hogy szurkolóinknak az utazás miatt is komoly anyagi áldozatot kell hozniuk, ezért a DVTK a mérkőzésre ezúttal is kedvezményes jegyárakat állapított meg, hogy minél többen el tudják kísérni a csapatot. A jegyek 500, 1000 és 1500 forintba kerülnek, melyek elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és Miskolcon is megvásárolhatók.

Jegyek a DVTK - FTC meccsre


A kedvezményes árú jegyekkel - amelyek átlagosan több mint 50 százalékos kedvezményt nyújtanak a Diósgyőri Stadionban megszokott hasonló kategóriájú belépőhöz képest - minden szurkoló egyformán és igazságosan kap segítséget az idegenbeli utazáshoz, akár személyautóval, szurkolóbusszal, menetrend szerinti busszal, vagy vonattal teszi meg a nem túl nagy távolságot. Ezen túl a kedvező jegyár egyforma segítséget nyújt a miskolci, mezőkövesdi, vagy az ország bármely más részéről érkező piros-fehér szurkolónak.

Magyar Kupa negyeddöntő

Első mérkőzés

2017. március 29., szerda
19:00 Ferencvárosi TC  - Diósgyőri VTK 2-1 (0-1)

Második mérkőzés

2017. április 4., kedd
19:45 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC (tv: M4 Sport)

Mezőkövesd Városi Stadion

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Diósgyőri Stadion átépítése miatt a DVTK az új aréna elkészültéig költözni kényszerül. A korábbi találkozókhoz hasonlóan a Ferencvárost is a Mezőkövesdi Stadionban fogadjuk.

Cím: 3400 Mezőkövesd, Széchenyi István u. 56

A találkozó szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de kérjük, aki rendelkezik szurkolói kártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigye magával a jegyvásárláshoz!

A Mezőkövesd, Városi Stadion kapui a találkozó előtt egy órával (18 óra 45 perckor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a kezdő sípszóra érkezzenek, mert a kapuk áteresztő képessége véges, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Belépőjegy

A hazai szektorokba szóló belépőket elővételben a Szinvaparkban található DVTK Shopban, a helyszínen, és a Ticket Express jegyirodáiban, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni.

A jegyárusítás a meccsjegy.mlsz.hu oldalon már elkezdődött, személyesen a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében csütörtökön 12 órakor indul.

A mérkőzés napján nyolc órától a helyszínen is kinyitnak a pénztárak, de kérjük, aki teheti, elővételben váltsa meg a jegyét, nehogy lemaradjon a találkozó kezdetéről az esetlegesen feltorlódó sor miatt.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Szurkolói kártya nélkül

A belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül (de fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolván felmutatásával) csak és kizárólag Miskolcon, a DVTK ajándékboltjaiban és jegypénztáraiban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

A DVTK - FTC mérkőzés jegyárai

B1, B2, B3, B4, B5 szektor (halványzöld): 500 forint

B0, B6, C7, C8, C9, C10, D11 szektor (világoszöld): 1000 forint

A0, A1, A2, A7, A8 szektor (sötétzöld): 1500 forint

Aki rendelkezik klubkártyával, jegyvásárláskor azt átnyújtva semmilyen személyes adat (név, születési idő, lakhely stb.) bediktálására nincs szükség.

Aki nem rendelkezik klubkártyával, annak a nevét, születési idejét, születési helyét kell megadnia a jegyvásárláskor.

Az adatok valódiságát belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik.

Megkérünk minden szurkolót, hogy a belépés előtt ellenőrizze jegyen szereplő adatait! Ha eltérés van, hibás adatokkal állították ki mérkőzésjegyét, díjmentesen kicseréljük.

Vásárláskor Sodexo (2017. március 31-ig), Edenred, Posta Paletta, és az Erzsébet Sport utalványokat fogadunk el

Szurkolói kártya birtokában az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu címen. Kérjük, mindenki nyomtassa ki a belépőjegyét, mert a DVTK Shopban erre nincs lehetőség.

Internetes vásárlás

Az interneten egyszerre 30 belépőjegy váltható, feltéve hogy a vásárló ismeri társai klubkártya-számát, illetve a PIN kódot. A kezdeti PIN kód a születési időből a hónap és a nap 2-2 számjeggyel kifejezve áll össze, pl. 0225. A PIN kódot ide kattintva lehet lecserélni.

Ingyenes regisztrációs jegyek

A DVTK - FTC mérkőzésre ingyenes regisztrációs jegy váltására nincs lehetősége 14 éven aluli és 65 éven felüli szurkolóinknak.

Szurkolói kártya

Az MLSZ és klubunk döntése értelmében a DVTK hazai találkozói ebben a bajnoki idényben klubkártya nélkül látogathatók.

A DVTK Klubkártya továbbra is kiváltható a DVTK Szinvaparkban található ajándékboltjában, nyitvatartási időben.

A DVTK Klubkártya ára 500 forint. Ugyanennyibe kerül az elveszett, megrongálódott kártyák pótlása, cseréje is.

Pénztárak nyitvatartása

DVTK Shop, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Mezőkövesd, Városi Stadion
a mérkőzés napján: 8 órától

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Beléptetés

A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

A szervező a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát fokozottan ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival. Ha a beléptetéskor a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya birtokosának személyes adatai nem egyeznek a személyazonosság igazolására alkalmas igazolványban szereplő adatokkal, a beléptetést meg kell tagadni. Aki a jegyén valótlan adatokkal szeretne belépni a mérkőzésre, bűncselekményt követ el (magánokirathamisítás-személyes adatokkal való visszaélés).

A beléptetésnél a biztonsági ember nem veheti el a fényképes igazolványt, viszont kérésére fel kell mutatni.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig: http://bit.ly/DVTK-sajtoakkreditacio

Az akkreditáció elfogadásáról e-mailben jelzünk vissza, egyúttal további hasznos információkkal szolgálunk a sajtó képviselőinek.