Beharangozó 2017. július 17., hétfő

Kispesten a Honvéd ellen

Az OTP Bank Liga 2. fordulójában a Honvéd vendége lesz a DVTK, miután a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága is jóváhagyta a változást. Aki teheti, vegye meg elővételben a jegyét a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, Miskolcon vagy a helyszínen!

Kispesten a Honvéd ellen


Mint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK többek között sem Debrecenben, sem Mezőkövesden, sem Balmazújvárosban nem tudja fogadni a Budapest Honvéd csapatát, ezért nem maradt más lehetőség, csak a pályaválasztói jog felcserélése, amire hétfőn délben az MLSZ Versenybizottsága is engedélyt adott.

Ennek megfelelően most szombaton Honvéd - DVTK, az OTP Bank Liga 13. fordulójában (2017. október 21.) pedig DVTK - Honvéd találkozó szerepel a menetrendben.

OTP Bank Liga 2. forduló

2017. július 22., szombat
18:00 Budapest Honvéd - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló belépőjegyek az interneten 1200 (állóhely) és 1800 (ülőhely) forintba kerülnek. A helyszínen, a DVTK Shopban, és a mérkőzés napján előbbiekért 1300, utóbbiakért 2000 forintot kell fizetni. 

A mérkőzésre szurkolói kártya birtokában elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Honvéd címerére kattintva), szurkolói kártya nélkül Miskolcon, a szinvaparkban található DVTK Shopban lehet belépőjegyet váltani.

Ticket Express

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Budapesten

A Bozsik Stadion jegypénztáraiban elővételben csütörtökön 17 és 19, pénteken 16 és 19 óra között lehet jegyet vásárolni.

Belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül kaphatók Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) is, a többi Ticket Express jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

Mérkőzés napon

A mérkőzés előtt három órával (15 órakor) nyitnak ki a vendégpénztárak, a kapunyitás 16 órakor lesz. 

Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint elővételben vásárolja meg a belépőjegyét és időben érkezzen a stadionba, ellenkező esetben lemaradhat a találkozó elejéről!

Bozsik Stadion

Cím: 1194 Budapest, Puskás Ferenc utca 1-3.. (A vendégszektor a Temető köz felől közelíthető meg.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Kispestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop, Szinvapark

hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva