Beharangozó 2017. július 20., csütörtök

A rendőrség is készül

Szombaton Kispesten vendégszerepel a DVTK labdarúgó csapata. A mérkőzés előtt fokozott ellenőrzésekre lehet számítani, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek Budapestre. A BRFK közleményét változtatás nélkül közöljük.

A rendőrség is készül


Tisztelt Szurkolók!

A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi fordulójában a Budapest Honvéd FC - DVTK labdarúgó mérkőzés 2017. július 22-én 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre Budapest XIX. kerület Bozsik Stadionban.

A mérkőzés normál biztonsági kockázatú, ezért a Rendőrség korlátozást nem fog életbe léptetni.

Kérjük, hogy az egyénileg érkező vendégszurkolók az alábbi útvonalon közelítsék meg stadiont:

M3 autópálya (Kerekharaszti pihenő) – M0 autópálya – M5 autópálya bevezető szakasz – Budapest XIX. kerület Hofherr Albert utca – Katona József utca – Temesvár utca - Kassa utca – Csapó utca – Temető köz útvonalon.

Az M3 autópálya Kerekharaszti pihenőjében 15.30- 15.45 órától kerül megszervezésre a gyülekezési pont, majd onnan 16.00 órakor indulás rendőri felvezetéssel a Bozsik Stadionig.

Kérjük, hogy a Budapestről érkező szurkolók az alábbi útvonalon közelítsék meg a stadiont: 

Határ úti közlekedési csomópont – Üllői út (50-es jelzésű villamossal a Tinódi utcai megállóig) Endrődi Sándor utca – Reviczky Gyula utca – Vaslemez utca útvonalon.

Kérjük, hogy a vendégszurkolók tömegközlekedéssel, gépkocsival, illetve gyalog ne az Ady Endre úton próbálják megközelíteni a stadiont, mivel azon a hazai szurkolók fognak érkezni a stadionba!

A kapuk már 16.00 órától nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. A szurkolók átvizsgálásában a rendőrség munkatársai is részt fognak venni, ezért a stadionba való bejutás az átlagosnál több időbe fog kerülni.

Felhívjuk a Tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!         

BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság