Beharangozó 2017. szeptember 8., péntek

Teremtsünk hazai pályát vendégségben is!

Péntek délig közel hétszáz belépőjegy talált gazdára a vendégszektorba a szombati DVSC - DVTK mérkőzésre. Az első körben felszabadított 622 jegy csütörtökre elfogyott, így a DVTK kérte, hogy a rendező klub újabb szektort nyisson meg, mely várhatóan ugyancsak megtelik majd.

Teremtsünk hazai pályát vendégségben is!


OTP Bank Liga 8. forduló

2017. szeptember 9., szombat
18:00 Debreceni VSC - Diósgyőri VTK

A debreceni klub a DVTK kérésének megfelelően megnyitotta a D3 szektort is. A szektorba szóló helyekre 312 belépőjegyet a DVTK Shopban valamint a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a fennmaradó jegyeket pedig a helyszínen lehet majd megvásárolni.

A DVSC - DVTK mérkőzés jegyinformációi ide kattintva olvashatók. 

Fontos!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy amennyiben az újabb 312 belépőjegy is gazdára talál (cikkünk írásának pillanatában már csak 250 ilyen jegy van), azt követően csak a mérkőzés napján, a helyszínen lesz lehetőség belépőt vásárolni.

Kérjük szurkolóinkat, ha tehetik, vásárolják meg elővételben a belépőjegyeket, valamint induljanak el időben és megszokottnál hamarabb érkezzenek a Nagyerdei Stadionhoz, hiszen a nagy érdeklődés miatt előfordulhat, hogy azok, akik az utolsó pillanatban érkeznek, lemaradhatnak a találkozó elejéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop, Szinvapark

hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva