Beharangozó 2017. szeptember 28., csütörtök

"Bízom a játékosaimban"

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában Debrecenben fogadja a Videotont a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon ezúttal Bódog Tamás és Dejan Karan válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Bízom a játékosaimban"


OTP Bank Liga 11. forduló

2017. szeptember 30., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Videoton FC


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Mindig a következő mérkőzés a legfontosabb, ilyen szempontból ugyanolyan meccs lesz a szombati is, mint a többi. Természetesen egy magyar szinten kimagasló, jó csapat lesz a következő ellenfelünk, de a célunk nem lehet más, mint hogy a három pontot megszerezzük. Egész héten erre készültünk, a lehetőségeink most is meglesznek, hogy berúgjuk-e, az majd kiderül.

Marko Nikolić: - Talán úgy tűnik, a Diósgyőr rossz formában van az egymást követő három vereség miatt, de ha figyelmesen megnézzük ezeket a találkozókat, akkor lehet látni, hogy több pontot is szerezhettek volna az elmúlt hetekben. Túl sokat viszont nem szeretnék az ellenfelünkkel foglalkozni azon túl, hogy természetesen kielemezzük a csapatukat és jól felkészülünk ellenük szombat estére. A Honvéd ellen újra elégedett voltam a küzdőszellemmel, sok helyzetet alakítottunk ki. Azt szeretném, hogy most hatékonyabbak legyünk az ellenfél kapuja előtt, és jó eredménnyel térjünk haza Debrecenből.

Információk

  • A jegyinformációk ide kattintva olvashatók. 
  • A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti.
  • A 11. forduló programja ide kattintva olvasható. 
  • A mérkőzés játékvezetője Farkas Ádám lesz.