Beharangozó 2017. október 12., csütörtök

"Jó érzések vannak bennünk"

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában Debrecenben fogadja a Vasast a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon ezúttal Bódog Tamás és a Ugrai Roland válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Jó érzések vannak bennünk"


OTP Bank Liga 12. forduló

2017. szeptember 30., szombat
15:30 Diósgyőri VTK - Vasas FC


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - A pontok hiányoznak. Azon dolgoztunk az elmúlt két hétben, hogy a hibákat leredukáljuk, hogy minél kevesebb legyen. A Vasas ellen jó érzések vannak bennünk, mert mióta Diósgyőrben dolgozom, kétszer játszottunk velük és mind a kétszer nyertünk. Bízok benne, hogy ezt a szériát tudjuk folytatni és akkor nem érhet minket meglepetés.

Michael Oenning: - A Diósgyőr most nyomás alatt van, mivel az utóbbi mérkőzések nem úgy sikerültek nekik, ahogy szerették volna. Így nem tehetik meg a találkozón azt, hogy kivárjanak. Várhatóan ugyanazzal a megoldással fognak élni, mint az első fordulóban tették ellenünk, és a kezdetektől nagy nyomást akarnak majd ránk helyezni. Segíteni fogja a jó mérkőzés kialakulását, hogy Debrecenben, egy kiváló minőségű pályán fogunk játszani. Rajtunk fog múlni, hogy mit hozunk ki belőle.

Információk

  • A jegyinformációk ide kattintva olvashatók. 
  • A találkozót az M4 Sport televízió élőben közvetíti.
  • A 12. forduló programja ide kattintva olvasható. 
  • A mérkőzés játékvezetője Pintér Csaba lesz.