Beharangozó 2017. október 19., csütörtök

"Érdekes mérkőzés lesz, érdekes körítéssel"

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában Debrecenben fogadja az első vidéki kettős rangadón a Budapest Honvédot a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon ezúttal Bódog Tamás és a Nono válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Érdekes mérkőzés lesz, érdekes körítéssel"


OTP Bank Liga, 13. forduló

2017. október 21., szombat
15:30 Debreceni VSC - Swietelsky Haladás
18:00 Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Érdekes mérkőzés lesz, érdekes körítéssel. Kettős rangadó lesz, amire eddig csak Budapesten volt példa. Kíváncsian várom, bízom benne, hogy minél többen ki fognak jönni és nem csak minket fognak biztatni, hanem az egész magyar labdarúgás profitálni fog ebből.  Nehéz meccs lesz, hiszen a tavalyi bajnokkal fogunk játszani. Számunkra azonban nem feltétlenül fontos, hogy ki az ellenfél, mert mi minden mérkőzésnek úgy megyünk neki, hogy azt tényleg meg is akarjuk nyerni.

Erik van der Meer: - Nagyon szervezett csapathoz látogatunk. Olyan ellenfél ellen lépünk pályára, amelyik nagyon gyorsan vált védekezésből támadásba. A Diósgyőrben nagyon sok gyors és jó futballista van, rájuk külön oda kell figyelnünk. A célunk viszont a győzelem.

Információk

  • A kettős rangadót beharangozó írásunk ide kattintva olvasható. 
  • A jegyinformációk ide kattintva olvashatók. 
  • A találkozót az M4 Sport televízió élőben közvetíti.
  • A 12. forduló programja itt található. 
  • A mérkőzés játékvezetője Szabó Zsolt lesz.