Beharangozó 2017. november 16., csütörtök

"Bátran utazunk Felcsútra"

Szombaton délután fél négytől Felcsúton játszik a DVTK a PAFC ellen az OTP Bank Liga 16. fordulójában. A találkozó előtt Bódog Tamás szakmai igazgató és Forgács Dávid osztotta meg várakozásait.

"Bátran utazunk Felcsútra"

OTP Bank Liga, 16. forduló

2017. november 18., szombat
15:30 Puskás Akadémia - Diósgyőri VTK

- A Puskás Akadémia veszélyes és jó csapat - nyilatkozta Bódog Tamás -, amely tele van jó játékosokkal, mert jelentős erősítések történtek az elmúlt időszakban. Nem lesz könnyű dolgunk, de az utolsó négy mérkőzésből - a Balmazújváros ellenit leszámítva - lehet erőt meríteni, mert azok rendben voltak. Bátran utazunk Felcsútra, és egyértelműen a győzelem reményében.

- Bízom benne, hogy ugyanolyan jól tudunk játszani, mint a Balmazújváros elleni találkozót megelőző három mérkőzésen, és ugyanolyan jó eredményeket fogunk hozni - mondta el Forgács Dávid.

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.