Beharangozó 2017. november 23., csütörtök

"Megfordítani az irányt"

A DVTK két vereség, az Újpest két győzelem után érkezik Debrecenbe, az egymás elleni bajnokira. Bódog Tamás vezetőedző és Lipták Zoltán válaszolt a találkozó előtt az újságírók kérdéseire

"Megfordítani az irányt"

OTP Bank Liga 17. forduló

2017. november 25., szombat
15:30 DVTK - Újpest

- Egy jó formában lévő csapattal találkozunk, az Újpest két győzelem, a DVTK két vereség után játszik Debrecenben. Megpróbáljuk ezt az irányt megfordítani - nyilatkozta Bódog Tamás. - Egy jó edzővel és egy jól összerakott csapattal érkezik az Újpest. Ők is nyílt sisakkal támadnak, biztosan mindkét fél előtt lesznek helyzetek. Amennyiben hozzuk a formánkat, és ötletesen, jó kedvvel játszunk, akkor van esélyünk a győzelemre. Az elmúlt napok alapján optimistán várjuk a hétvégét, a csapat jó erőben, jó formában van. Bízom benne, hogy nem csak a forma, hanem az eredmény is jó lesz! A mérkőzést mindenféleképpen meg szeretnénk nyerni.

- Nem lesz könnyű mérkőzés, de héten mindent megtett a csapat a siker érdekében - osztotta meg Lipták Zoltán, a DVTK csapatkapitánya. - Kielemeztük az Újpestet, ismerjük a gyengéiket és az erősségeiket. Abszolút bozakodó vagyok, és mindenféleképpen nyerni szeretnénk.

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.