Beharangozó 2017. december 2., szombat

Mezőkövesd - DVTK 0-0

Az OTP Bank Liga 18. fordulójában Mezőkövesden játszott a DVTK, és bár több nagy helyezetet láthatott a közönség, végül nem esett gól.

Mezőkövesd - DVTK 0-0

OTP Bank Liga 18. forduló

Mezőkövesd Zsóry - Diósgyőri VTK 0-0

Mezőkövesd, Városi Stadion, 3254 néző. Játékvezető: Szabó Zsolt (Király Krisztián, Szécsényi István; Berke Balázs, ifj. Gyarmati II Tibor).
Mezőkövesd: Dombó - Lázár, Hudák, Szalai A., Vadnai - Iszlai, Tóth B., Mlinar - Koszta M., Novák, Střeštík. Vezetőedző: Kuttor Attila.
DVTK: Antal - Nagy T., Lipták, Karan, Tamás - Ugrai, Kocsis, Busai, Forgács - Ioannidis, Óvári. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Csere: Óvári helyett Bacsa a 60., Střeštík helyett Cseri a 61., Koszta M. helyett Veselinović a 78., Ioannidis helyett Szarka a 88. percben.
Sárga lap: Szalai a 64., Tóth B. a 79., Forgács a 81., percben.


Kulcspillanatok

Értékelés

Kuttor Attila: - A mai mérkőzésen csapatunk odatette magát, és harcolt az utolsó pillanatig. Nem csak harcolt, hanem a mérkőzés nagyobb részében jól is futballozott. Tudtuk, hogy a DVTK fizikális csapat, akik a párharcokra helyezik a hangsúlyt, mi futballal szerettünk volna föléjük kerekedni. Az első félidőben kerestük az ellenfélen a fogást, azt gondolom, meg is találtuk. A mi akaratunk érvényesült a mérkőzés nagyobb részében, és mi alakítottunk ki nagyobb helyzeteket, illetve mi kerültünk a kapu elé először, de egyet ki kellett volna használni a győzelemhez. Soha nem kértünk, és kérünk segítséget, de amiért megharcoltunk, azt meg kell kapnunk. A mi helyzetünkben hangsúlyozottan érvényes ez. Meg kell nézni Novák Csanád lábát, és akkor minden egyértelművé válik...!
Bódog Tamás: - Egy izgalmas mérkőzést játszottunk, talál igazságos döntetlennel, habár nekünk olyan helyzetünk is volt, amit nem lehet kihagyni, mégis kimaradt. Ez olyan, mint a kihagyott büntető, van ilyen. A következőt majd berúgja! Az első félidőben uraltuk a mérkőzést, a végén magas embereik révén ellenfelünknek is akadtak lehetőségeik, a pontrúgások mindig veszélyt jelentettek. A második félidőben nem éreztem, hogy veszélyt jelentettek volna a kapunkra, annak ellenére, hogy pontrúgások után ezúttal is odaértek. Ha úgy nézem, mit hagytunk ki, akkor bosszantó a pontvesztés, de mivel mindkét oldalon voltak nagy lehetőségek, talán rendben van az iksz. Nem szabad elfelejteni, hogy három vereség után érkeztünk, persze többért jöttünk, de a vereségek után az egy pont is megbecsülendő.