Beharangozó 2018. február 23., péntek

"A játékosok éhesek a sikerre"

Az OTP Bank Liga 20. fordulójában Paksra utazik a DVTK labdarúgó csapata szombaton. A mérkőzés előtt sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Bódog Tamás és Dušan Brkovićválaszolt az újságírók kérdéseire.

"A játékosok éhesek a sikerre"

OTP Bank Liga 20. forduló

2018. február 24., szombat
17:00 Paksi FC - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

- Arra számítok, hogy le fogjuk játszani a mérkőzést - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. - Így készültünk egész héten. A csapat jó állapotban van, ezért bízok benne, hogy nem lesz az esetleges rossz időjárás miatt felesleges ez a túra. Biztos vagyok benne, hogy hozzánk hasonlóan a Paks is megfelelően fel van készítve fizikálisan, mentálisan és taktikailag, de én érzem a csapatomban az erőt. Bízom benne, hogy jók leszünk és eredményesek, legfőképpen eredményesek. A végén csak az számít, hogy a miénk legyen a három pont.

Információk