Beharangozó 2018. április 27., péntek

"Intenzív hét van mögöttünk"

Az OTP Bank Liga 28. fordulójában az Újpest vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. Pénteken sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Fernando válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Intenzív hét van mögöttünk"

OTP Bank Liga 28. forduló

2018. április 28., szombat
17:00 Újpest FC - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) és a szurkolói oldalak (amigeleken.hu, 1910.hu) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando: - Intenzív hét van mögöttünk. Csak pár napja érkeztem meg, fel kellett készíteni a játékosokat és fel kellett készülni az Újpestből is. A hét fő célja az volt, hogy az általam felfedezett hibákat elkezdjem kijavítani. A csapattal ezen dolgoztunk és szombaton Újpesten remélhetőleg a szurkolók is látni fogják, milyen téren léptünk előre. A játékosok nagyon motiváltak, jól dolgoztak a héten, már várom, hogy a játékvezető belefújjon a sípjába.

Információk