Beharangozó 2018. május 25., péntek

"Optimista vagyok"

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában az FTC vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. Pénteken sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Optimista vagyok"


OTP Bank Liga 32. forduló

2018. május 27., vasárnap
17:30 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) és a szurkolói oldalak (amigeleken.hu, 1910.hu) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernandez: - A múlt heti győzelem miatt a hangulat nagyon jó volt a héten. Azon dolgoztunk, hogy megfelelően felkészüljünk a Ferencváros ellen, hogy a saját játékunkat fejlesszük, és hogy győzni tudjunk hétvégén. Rengeteg jó játékosa van az FTC-nek, akiket mindenki ismer, de a futball egy csodálatos játék, hiszen bárki megverhet bárkit. Optimista vagyok, hogy mi is megverhetjük a Ferencvárost, hiszen a játékosok remek munkát végeztek az elmúlt napokban.

Információk