Beharangozó 2018. június 1., péntek

"Úgy készülünk, mintha döntőt játszanánk"

Az OTP Bank Liga idei utolsó fordulójában a már bajnok Videotont fogadja a DVTK labdarúgó csapata. Pénteken sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Úgy készülünk, mintha döntőt játszanánk"

OTP Bank Liga 33. forduló

2018. június 2., szombat
19:00 Diósgyőri VTK - Videoton FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) és a szurkolói oldalak (amigeleken.hu, 1910.hu) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernandez: - Végéhez ér a bajnokság, és az utolsó fordulóban játsszuk a legfontosabb mérkőzésünket, ahol győznünk kell. Csak a három pont ér valamit, amit a sorsolás szeszélye miatt Magyarország legjobb csapata ellen kell megszereznünk. Biztosan sokat ünnepeltek, és fejben talán már inkább a BL-selejtezőkre készültek a héten, mint erre a meccsre, de akkor is ők a bajnokcsapat, és ne felejtsük, egy csapat nem csak 11 emberből áll. Azonban a szurkolókkal közösen le tudjuk győzni őket, mert számunkra jelenleg az a legfontosabb, hogy meghosszabbítsuk élvonalbeli tagságunk.

Marko Nikolić: - Természetesen még mindig nagyon boldogok vagyunk, hogy ez előző fordulóban a Honvéd legyőzésével bebiztosítottuk a bajnoki címet. Kapott pár nap pihenőt a csapat az ünneplés után, utána pedig a mai, idegenbeli bajnokira készültünk. Tudjuk, hogy nehéz helyzetben van a DVTK, abban biztosak vagyunk, hogy a hazai közönség előtt nagyon motiváltak lesznek majd az új stadionjukban. Így mondhatom, nálunk ez egy jó teszt lesz azoknak a játékosoknak a számára, akik lehetőséget kapnak majd. Megmutathatják magukat és bizonyíthatják azt, hogy érdemesek arra, hogy - most már hivatalosan mondhatjuk - Magyarország legjobb csapatának mezét viseljék.

Információk

  • A jegyinformációk ide kattintva olvashatók. 
  • A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti teljes terjedelmében, az M4 Sport televízióban körkapcsolás látható majd a párhuzamosan futó hat mérkőzésről. 
  • A 33. forduló programja itt található.
  • A mérkőzés játékvezetője Iványi Zoltán lesz.