Beharangozó 2017. augusztus 9., szerda

A DVTK Jegesmedvék a Dukla Michalovce együttesét fogadja

Csütörtökön este, a felkészülési időszak első mérkőzésén a Dukla Michalovce együttesét látja vendégül a DVTK Jegesmedvék csapata. A belépők egységesen 500 forintba kerülnek. A mérkőzés előtti napon Mikael Tisell vezetőedzővel beszélgettünk.

A DVTK Jegesmedvék a Dukla Michalovce együttesét fogadja

- Több mint egy hete tart a felkészülés. Elégedett a fiúk teljesítményével?

- Úgy érzem sikerült a csapatot jól összekovácsolni, egyre jobb és jobb teljesítményt nyújtottak, a hét vége felé egyre inkább megmutatkozni látszott a munka. Nyugodtan mondhatjuk, hogy elégedett vagyok a csapattal.

- Mik az elvárások az első mérkőzés előtt?

- Nincsenek elvárásaim, kíváncsian várom, hogy az elmúlt heti munka megmutatkozik-e a pályán is. A hét elején a támadójátékra koncentráltunk, a hét vége felé már a védelmünkön is dolgoztunk. Szeretném látni, hogyan alkalmazzuk ezeket játék közben.

- Mire számíthat a közönség? Várhatunk valami különlegeset?

- Szerintem a közönség nálam sokkal jobban ismeri a csapatot egyelőre, nem hiszem, hogy tudunk nekik nagy meglepetést okozni. Rendkívül jó játékosokkal, karakterekkel találkoztam az öltözőben, és igyekezni fogunk kiszolgálni a szurkolókat. Ez még csak az első felkészülési meccs, nagyon izgatottan várom, hogy végre meccsszituációban is lássam a fiúkat.

Felkészülési mérkőzés

2017. augusztus 10., csütörtök
18:00 DVTK Jegesmedvék - Dukla Michalovce (szlovák 1.o.)

A Miskolci Jégcsarnok kapui a találkozó előtt egy órával (17 órakor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a korongbedobásra érkezzenek, mert a beléptetés hosszabb folyamat, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Belépőjegy

Belépőket a mérkőzés napján 17 órától lehet megváltani. A belépők egységesen 500 forintba kerülnek.

Parkolás

A jégcsarnoktól távolabb eső övezetekben, munkanapokon 18 óráig a parkolás fizetéshez kötött.