Beharangozó 2017. szeptember 6., szerda

"Jól kell beleállni minden mérkőzésbe"

Már szerda este útra kel a DVTK Jegesmedvék csapata, hiszen pénteken Brassóban elkezdődik a piros-fehérek számára is az Erste Liga, majd szombaton Csíkszeredában lép pályára a címvédő. A két találkozó előtt Mikael Tisell, a DVTK új vezetőedzője és Láda Balázs, a csapat egyik legrutinosabb játékosa sajtótájékoztatón válaszolt a kérdésekre.

"Jól kell beleállni minden mérkőzésbe"

Erste Liga

2017. szeptember 8., péntek
ASC Corona Braşov - DVTK Jegesmedvék

2017. szeptember 9., szombat
Sport Club Csíkszereda - DVTK Jegesmedvék

- Igazából még nem ismerem az Erste Liga mezőnyét, így az első két ellenfelünket sem - mondta el Mikael Tisell. - Láttam néhány korábbi mérkőzés felvételét, az nyújtott némi általános képet, de a hosszú utazás arra is lehetőséget nyújt, hogy néhány tavalyi mérkőzés elemzésével pontosabb képet kapjunk. Mindenre és mindenki ellen felkészültünk! Az előző évi tapasztalatok azt mutatják, hogy a Corona erősebb a Sport Clubnál, de az első találkozók mindig szoros csatát hoznak. Hosszú idénynek nézünk elébe, szeretnénk jól rajtolni. Jelenleg csak egy biztos, két kemény találkozó vár ránk. 


- Örülök, hogy véget ért a felkészülés, már nagyon vártuk, hogy elkezdődjön az Erste Liga - nyilatkozta Láda Balázs. - Jó csapatunk van, bele kell állni minden mérkőzésbe, nem szabad egy pillanatra sem kiengedni, és akkor jönni fognak a győzelmek.