Beharangozó 2017. szeptember 21., csütörtök

"Nagyon tetszett az, amit hétfőn láttam"

Az Erste Liga következő fordulóiban a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata pénteken a Csíkszeredát fogadja, vasárnap pedig Székesfehérvárra látogat. Szokásos heti sajtótájékoztatónkon ezúttal Mikael Tisell és Galanisz Nikandrosz válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Nagyon tetszett az, amit hétfőn láttam"

Erste Liga

2017. szeptember 22., péntek
18:30 DVTK Jegesmedvék - SC Csíkszereda

2017. szeptember 24., vasárnap
17:30 Fehérvári Titánok - DVTK Jegesmedvék

 

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Mikael Tisell: - Bár mindig csak egy meccsre koncentrálunk, remélem, hogy a bécsiek ellen mutatott játékstílust és energiát tovább tudjuk vinni, mind a támadásokban, mind védekezésben, emberelőnyös és emberhátrányos szituációkban egyaránt. Nagyon tetszett az, amit hétfőn láttam a srácoktól, remélem, hogy ez a jövőben is folytatódni fog. Peter Sakaris eltiltás miatt nem játszhat a következő mérkőzésen, viszont Miskolczi Márk visszatérhet sérüléséből, így nem lesz gond, hogy egy emberrel kevesebben leszünk.