Beharangozó 2017. december 2., szombat

A Ferencváros érkezik

Vasárnap este 18 órakor a DVTK Jegesmedvék vendége a Frencvárosi TC jégkorongcsapata lesz az Erste Liga alapszakaszában.

A Ferencváros érkezik


Vasárnap este 18 órakor ismét itthon lép jégre a DVTK Jegsemedvék jégkorongcsapata. A vendég a tabella 3-ik helyén álló Frencvárosi TC egüttese lesz. A mérkőzés előtt átadásra kerül a rózsaszín mezek árveréséből befolyt összeg a Magyar Rákellenes Liga részére, a Mikulás ünnep közeledtével pedig a hagyományokhoz híven a szurkolók Mikulása is tiszteletét teszi a fiatalabb korosztály képviselőinek örömére.

- Az elmúlt napok eseménydúsak voltak számunkra, hiszen csütörtökön és pénteken is mérkőzést játszottunk, ráadásul idegenben - mondta el a csapat vezetőedzője, Mikael Tisell. - Mindkét mérkőzésen jól szerepeltünk, a szombat pedig főleg a pihenésről szólt, reményeim szerint sikerült kipihenni a Fehérvár és Bécs elleni találkozók és az utazás fáradalmait, így újult erővel léphetünk jégre holnap. A Ferencváros kemény ellenfél, úgyhogy az utóbbi hetek egyik legkeményebb mérkőzésére számítok.