Beharangozó 2017. december 6., szerda

"A jó védekezés kulcsa az okos támadás"

Szerda kora délután erdélyi túrára indul a DVTK Jegesmedvék. Pénteken Csíkszeredában, szombaton Brassóban játszik Mikael Tisell csapata. Az utazás előtt a vezetőedző és Ryan Ruikka válaszolt az újságírók kérdéseire.

"A jó védekezés kulcsa az okos támadás"

Erste Liga

2017. december 8., péntek
19:00 SC Csíkszereda - DVTK Jegesmedvék

2017. december 9., szombat
18:30 ASC Corona Braşov - DVTK Jegesmedvék

Mikael Tisell: - A Csíkszereda egy kiváló csapat, elsősorban otthon veszélyesek, és sok gólt lőnek. A brassóiak is jó csapatot alkotnak, de a csíkszeredaiak gyorsabb hokit játszanak. A legutóbbi erdélyi túránkon mindkét csapattal szoros mérkőzést játszottunk, Csíkszeredában kétgólos hátrányból fordítottunk, és nyertük meg a mérkőzést, míg Brassóban három-nullra győztünk. Biztosan két kemény mérkőzés vár ránk.

Ryan Ruikka: - Mindenekelőtt bízom benne, hogy jégre tudok korcsolyázni, mert egy kisebb sérüléssel küzdök, de remélhetően rendbe jövök a meccsekig. Ha így lesz, akkor hasznos tagja szeretnék lenni a reményeim szerint győztes csapatnak.

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd az Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.