Beharangozó 2017. szeptember 28., csütörtök

"Szükségünk van a hatodik játékosra"

Három napon belül két mérkőzéssel kezdi meg az Aluinvent DVTK az idei bajnoki pontvadászatot. Pénteken a Vasas vendégei lesznek, hétfőn pedig a Sopront fogadják a kosaras lányok. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Štefan Svitek és Szabó Fanni válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Szükségünk van a hatodik játékosra"


Női Kosárlabda NB I. A-csoport

1. forduló

2017. szeptember 29., péntek
17:00 Vasas Akadémia - Aluinvent DVTK

2. forduló

2017. október 2., hétfő
18:30 Aluinvent DVTK - Sopron Basket


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Štefan Svitek: - Mindenki azért játszik, hogy győzzön és nekünk magasabb céljaink is vannak, ezért szeretnénk jól kezdeni a bajnokságot. A cél az, hogy minél több meccset nyerjünk, főleg hazai pályán igyekszünk annyi pontot gyűjteni, amennyit csak lehet. Számomra nagyon fontos, hogy a szurkolók minél nagyobb számban jöjjenek ki, hogy tele legyen a csarnok, és hogy jó hangulat legyen. Annak örülnék, ha a csapatok úgy jönnének Miskolcra, hogy nincs sok esélyük győzni, mert a DVTK jó és mögötte van a hatodik játékos, a közönség is.