Beharangozó 2018. január 9., kedd

Lelkes játék és kemény védekezés

A Női Kosárlabda NB I. A-csoport 12. fordulójának zárómérkőzésén a Generali Arénában fogadja az Aluinvent DVTK a Vasas Akadémia csapatát. A találkozó 17:30-kor kezdődik, hogy a szurkolók a lefújást követően meg tudják tekinteni a DVTK Jegesmedvék Visegrád Kupa-mérkőzését is.

Lelkes játék és kemény védekezés

Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 12. forduló

2018. január 10., szerda (Generali Aréna)
17:30 Aluinvent DVTK - Vasas Akadémia

- Ashleigh Fontenette még nem léphet pályára, Raksányi Krisztina viszont ott lehet szerdán a Vasas ellen, és bízom benne, jól illeszkedik a játékunkba - osztotta meg Štefan Svitek, az Aluinvent DVTK vezetőedzője. - Nehéz pontos elvárásokat megfogalmazni a találkozóval kapcsolatban, hiszen legutóbb december 21-én játszottunk, azóta csak edzettünk, és volt némi szünet a karácsony és az újév miatt. Ettől függetlenül szeretném, hogy mindenki mindent kiadjon magából, lelkesen játsszon, és keményen védekezzen. Ha egy csapat az élmezőnyhöz szeretne tartozni, akkor a hazai mérkőzéseit hoznia kell, ezért győzelmet várok. 

- Az elmúlt napokban néhány napot pihentem, edzettem a válogatottal, megint pihentem egy kicsit, majd visszatértem a DVTK-ba - mondta el Szabó Fanni, az Aluinvent DVTK játékosa. - Úgy érzem, jól sikerült a felkészülés, a két új játékos is beilleszkedett. A Vasas elleni találkozó is azt a célt szolgálhatja, hogy Raksányi Krisztina még jobban összeszokjon velünk. A saját játékunkra kell koncentrálni, a saját tempónkban kell játszani, a gyors indításokra pedig akkor adódik lehetőség, ha jól védekezünk. 

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd az Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy összeállítást.