Beharangozó 2017. szeptember 18., hétfő

“Legfontosabb célunk a továbbjutás”

A labdarúgó Magyar Kupa legjobb 64 csapata közé kerülésért játszik a DVTK kedden 15 órától Veszprémben.

“Legfontosabb célunk a továbbjutás”


Magyar Kupa 6. forduló

2017. szeptember 19., kedd
15:00 VLS Veszprém - Diósgyőri VTK

- Egy vereség után mindig kedvező, ha hamar következik a következő mérkőzés,- nyilatkozta Bódog Tamás -, mert az elvesztett pontokat ugyan nem lehet visszaszerezni, de egy győzelem javít a hangulaton. Azért is szükségünk van a sikerre, hogy pozitív élménnyel utazzunk a hétvégén Budapestre.

A VLS Veszprém hat forduló után két győzelemmel és négy vereséggel az NB III. Nyugati-csoport  13. helyén áll. 

- A hétvégén az egyik megfigyelőnk a helyszínen látta a Veszprém 1-0-ás idegenbeli győzelmét a Pénzügyőr ellen - osztotta meg a DVTK szakmai igazgatója. - A beszámoló alapján ebben az osztályban jó játékerőt képviselnek. Gondolom, egy önbizalomtól duzzadó csapat vár ránk, akik mindent megtesznek az osztálykülönbség eltüntetése érdekében. Egy kis csapatnak a kupasorozat mindig kiváló lehetőséget nyújt a kitűnésre, ez is további motivációt jelent számukra. Mindenképpen oda kell figyelnünk rájuk, hiba lenne lekezelni őket.

A labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Csak a rend kedvéért: döntetlen esetén hosszabbítás jön, amennyiben továbbra sincs döntés, 11-esek következnek.

- A mérkőzés legfontosabb célja a továbbjutás - árulta el Bódog Tamás. - Nagy örömmel megyek Veszprémbe, mert annak idején sok élvonalbeli bajnokit játszottam abban a stadionban. Jó érzés lesz visszatérni, de természetesen nem nosztalgiázással fogom tölteni ezt a délutánt.

Ezúttal sem árulta el előre a DVTK szakmai igazgatója, hogy kik alkotják kedden a kezdőcsapatot, de sejtette, hogy lesznek változások a szombati kezdőhöz képest.

- Akik eddig kevesebb szerephez jutottak, azok most játéklehetőséget kapnak, és bizonyíthatják, hogy megfelelő állapotban, ugrásra készen várják, hogy a bajnokságban is pályára lépjenek - tette hozzá a sportszakember. 

A mérkőzésről szokás szerint élő, szöveges tudósítást adunk a DVTK hivatalos csatornáin, illetve terveink szerint élőképes közvetítéssel jelentkezünk a DVTK hivatalos Youtube-csatornáján.    

Jegyek

A mérkőzésre a belépés ingyenes.

Helyszín

Veszprémi Városi Stadion (8200 Veszprém, Wartha Vince u. 3.)

A vendégszektor a Stadion és a Kemecse utca kereszteződése felől közelíthető meg.