Beharangozó 2017. október 24., kedd

MK: Balassagyarmat - DVTK 0-1 (0-0)

A Magyar Kupa 7. fordulójában a DVTK az NB III. Keleti-csoportban szereplő Balassagyarmat vendégeként lépett pályára, és Tóth Barnabás fejesgóljával nyert, és a legjobb 32 csapat közé jutott.

MK: Balassagyarmat - DVTK 0-1 (0-0)

Magyar Kupa 7. forduló

Balassagyarmati VSE - Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 500 néző. Játékvezető: Böcskei Balázs;Farkas Balázs;Baghy Csaba.
BSE: Czirjék -  Nagy G., Erdei, Bonivárt, Jónás - Popovics - Magos, Kovács K., Nagy O., Szandai - Tihanyi. Szakmai igazgató: Kis Károly.
DVTK: Antal - Nagy T., Kocsis, Oláh B., Bárdos - Eperjesi, Tóth B., Kitl M., Szabó II. B. - Bacsa, Óvári. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Csere: Kocsis helyett Forgács a 25., Tihanyi helyett Bódis a 46., Szandai helyett Tóth P. az 59., Szabó II B. helyett Ternován a 63., Kovács K. helyett Szita a 79., Kitl M. helyett Lipták a 82. percben.
Sárga lap: Tóth B. a 80. percben.
Gólszerző: Tóth B. (0-1) az 55. percben.


Kulcspillanatok

55. perc: Kitl jobb oldali szögletét Tóth Barnabás a hosszú oldali kapufánál közelről a földre pattintva a hálóba fejelte, 0-1

Értékelés

Kis Károly: - Szervezetten játszottunk, alaposan felkészültünk a DVTK játékából. Az ellenfél rotálhat, mert sok játékossal rendelkeznek. A csapatomat dicséret illeti, mert szervezetten játszottunk, ugyanakkor egy rögzített helyzetből kaptuk a gólt. Tudatosan engedtük át a területet, abban bíztunk, hogy többször tudunk kontrázni, ami a mérkőzés vége felé meg is valósult. Sajnálom, hogy ezzel nem tudtunk élni. El kell fogadni, hogy a DVTK megérdemelten jutott tovább, nagyon sok sikert kívánok nekik a bajnokságban és a kupában! 
Bódog Tamás: - Tipikus kuamérkőzést játszottunk, ahol az alacsonyabb osztályú csapat várt a lehetőségre, és abban bízott, hogy hibázunk. Az első 70 perc abszolút a miénk volt, ahogy kellett, úgy nézett ki a mérkőzés: domináltunk, sorra alakítottuk ki a lehetőségeket. Azonban nem rúgtuk meg a második gólt, ami nagyon hiányzott, mert a végén az ellenfél is mindent megpróbált. Kontrából, előrevágott labdából veszélyesek voltak, és a pontrúgásokban mindig benne van a veszély, hogy kapsz esetleg egy gólt. Le a kalappal az ellenfél előtt, nehézzé tették számunkra a mérkőzés végét. Gratulálok nekik, és további sok sikert a bajnokságban! Mi pedig megyünk tovább, mert a legfontosabb célunk a továbbjutás volt, azt pedig elértük.