Beharangozó 2017. november 11., szombat

DVTK - Tatran Prešov 1-2 (0-1)

A nemzetközi szünetben felkészülési mérkőzést játszott a DVTK a szlovák élvonalbeli 1. FC Tatran Prešov ellen. A kaupujuk előtt kiválóan tömörülő, és eredményesen kontrázó ellenféllel szemben a csak Oláh Bálint találta meg egyszer a kapuig vezető utat.

DVTK - Tatran Prešov 1-2 (0-1)

Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - 1. FC Tatran Prešov 1-2 (0-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Szilágyi Sándor (Kövér Tamás, Márkus Tamás).
DVTK 1. félidő: Bukrán - Eperjesi, Karan, Tamás, Bárdos - Vela, Kocsis, Nono, Óvári - Szarka, Bacsa. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.
DVTK 2. félidő: Antal - Nagy T., Ivánka, Tamás, Forgács - Vela, Busai, Nono, Oláh B. - Óvári, Bacsa. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.
Tatran 1. félidő: Talian - Milyutin, Luberda, P. Jacko, Trebuňák - Keresztes - Adekunle, Sedlák, Bartek, Mudry - Wiezik. Vezetőedző: Sergi Kovalets.
Tatran 2. félidő: Slančík - Gončar,  Luberda (Haladej, 62.), Hovančík, Petko - Keresztes (Boloca, 66.) - Kačala, Micherda, D. Jacko, Trebuňák (Grejták, 89.) - Streňo. Vezetőedző: Sergi Kovalets.

Gólszerző: Wiezik (0-1) a 7., Oláh B. (1-1) az 54., Streňo (1-2) a 76. percben.


Kulcspillanatok

7. perc: Bal oldali beadást követően a rövid saroknál  Jakub Wiezik közelről, egyből a rövid sarokba passzolta a labdát, 0-1

54. perc: Nono jobb oldali oldalszabadrúgása után a középen Oláh Bálint eszmélt a leggyorsabban, és négy méterről a hálóba lőtt, 1-1

76. perc: Erik Streňo lépett ki egyedül a diósgyőri térfél közepén, vezette a labdát, majd 15 méterről a tehetetlen Antal mellett a hálóba emelt, 1-2

Értékelés

Bódog Tamás: - Mindenképpen fontos volt számunkra, hogy egy erős ellenfél ellen játsszunk a nemzetközi szünetben. Terhelés szempontjából ideális volt a találkozó, a hozzáállás jó volt, a teljesítmény kevésbé. Sok minden nem működött, a csapatjáték felépítése nem volt gördülékeny, nyögvenyelősen hoztuk ki a labdát hátulról. A játékosok fáradtak voltak az elmúlt napi munka után, de ettől függetlenül legalább meg kellett volna próbálni azokat a mozgásokat, amiket gyakoroltunk. Egy ilyen ezdőmérkőzésnek mindig több az értelme, mint egy edzésnek. Kikaptunk, nem vagyunk boldogok, de erős terhelést kaptak a játékosok.