Beharangozó 2018. július 3., kedd

A második felkészülési mérkőzés következik

Második nyári felkészülési mérkőzésén a DVTK Edzőközpontban fogadja szerdán este a Kisvárdát a DVTK labdarúgó csapata. A mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre.

A második felkészülési mérkőzés következik


- Kiváló időszak ez a munkára - nyilatkozta Fernando Fernandez, a DVTK vezetőedzője. - Az elmúlt két hét arról szólt, hogy keményebb terhelést kaptak a játékosok. Ezekben a napokban már a minőségi munka dominál, és azon dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat a megoldásokat, amelyekben a rendszer jól működik a mérkőzések során. Ezen a héten már két összecsapást játszunk, pontosan azért, hogy mindenkinek kellő játékpercet tudjunk biztosítani. Elégedett vagyok a játékosok teljesítményével és az elvégzett munkával. Számomra most az a legfontosabb, hogy a labdarúgók visszaszokjanak és alkalmazkodjanak a mérkőzés terheléshez. Azért kell most mindenkinek sok percet a pályán tölteni, hogy mire elérkezik a Ferencváros elleni találkozó, a keret minden tagja képes legyen 90 percet játszani. Van még négy mérkőzésünk arra, hogy gyakoroljuk azt a taktikát, amit játszani szeretnénk, de a felkészülés utolsó szakaszában már az lesz a fontos, hogy a játékosok frissen érkezzenek az első bajnoki meccsre.


Változás a korábbiakhoz képest, hogy a szombati DVTK - Partizán Bardejov mérkőzés egy órával korábban, 17 órakor kezdődik és időközben az is eldőlt, hogy július 11-én, 16 órától az FK Popradot fogadják a piros-fehérek, ezzel véglegessé vált a felkészülési program. 

A felkészülés programja

2018. június 18., hétfő
A felkészülés kezdete

2018. június 30., szombat
9:30 DVTK - Kazincbarcika 4-2 (0-2)

2018. július 4., szerda
18:00 DVTK - Kisvárda

2018. július 7., szombat
17:00 DVTK - Partizán Bardejov (szlovák 2. osztály)

2018. július 11., szerda 
16:00 DVTK - FK Poprad (szlovák 2. osztály)

2018. július 14., szombat (Telki)
18:00 Maccabi Netanya (izraeli 1. osztály) - DVTK 

OTP Bank Liga

1. forduló

2018. július 21., szombat
FTC - DVTK