Beharangozó 2018. augusztus 6., hétfő

Jegyinformáció az MTK - DVTK mérkőzésre

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában az MTK vendége lesz a DVTK az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A vendégszektorba szóló teljes árú belépők 1500 forintba, a diákjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, míg a nyugdíjasok és a 18 év alatti gyermekek ingyen tekinthetik meg a szombati mérkőzést.

Jegyinformáció az MTK - DVTK mérkőzésre


OTP Bank Liga 4. forduló

2018. augusztus 11., szombat
19:30 MTK Budapest - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A teljes árú vendégjegyek elővételben és a mérkőzés napján is egységesen 1500 forintba kerülnek. Lehetőség van diákjegyek vásárlására, amelyet az érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők 500 forintért válthatnak meg. A nyugdíjasok, valamint a 18 éven aluli gyermekek számára a belépés ingyenes a szombati mérkőzésre. 

Helyszín

Új Hidegkuti Nándor Stadion
Cím: 1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.

Jegyvásárlás

A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen hétfőn 12 órától Miskolcon, a DVTK Shopban is megvásárolhatók.

Nyitvatartás

Diósgyőri Stadion jegypénztár
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. 

A vendégszurkolók a Sport utca és a Hungária körút kereszteződésénél található hármas kapunál lévő pénztárnál váltathatják meg jegyüket és a V1, V2, V3, V4 szektorban foglalhatnak helyet. Itt juthatnak be a mozgássérült vendégszurkolók is.

A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében. A szervezők azonosításra alkalmas arcképes igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, stb., kiskorúak esetében: diákigazolvány) kérhetnek a személyes jegyvásárláskor.

Nyugdíjasoknak, valamint 18 éves kor alatt a belépés ingyenes, de névre szóló jegyet ki kell állítani, és a jogosultságot a helyszínen igazolni kell.

Beléptetés

A Hungária körúti stadion vendégpénztárai a mérkőzés napján 16 óra 30 perckor nyitnak ki. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.