Beharangozó 2018. augusztus 15., szerda

MLSZ: Zárva lesznek az ultra szektorok

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén a DVTK kérésére ismét napirendre vette a DVTK - PAFC mérkőzés eseményeit is. A találkozón történtek miatt a FEB korábban elrendelte a Diósgyőri Stadion G és H szektorainak egy soron következő mérkőzésre történő lezárását. A bizottság a tárgyalás után a büntetést változatlanul fenntartotta.

MLSZ: Zárva lesznek az ultra szektorok


Mint arról korábban beszámoltunk, a DVTK az ügyben tárgyalás tartását kérte. A hivatalos értesítés szerint a FEB a tárgyalás megtartása után a Diósgyőrrel szemben a Puskás Akadémia FC elleni bajnoki mérkőzésen szurkolóinak rasszista megnyilvánulása miatt kiszabott szektorbezárás büntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

A döntés azt jelenti, hogy a hétvégi DVTK - Haladás mérkőzésen a Diósgyőri Stadion G és H szektorai zárva lesznek. Kérjük, hogy az ezen szektorokba korábban bérletet vásárlók a DVTK Shopban érdeklődjenek arról, hogyan tekinthetik meg a szombati mérkőzést. 

Mint arra már több alkalommal felhívtuk szurkolóink figyelmét, amennyiben a tendencia folytatódik, az MLSZ szabályzata szerint eljárva minden további ilyen esetben kötelezően egymilliós bírsággal és egy zártkapus mérkőzéssel fogja sújtani klubunkat, azaz minden hasonló eset után üres lelátók előtt fogunk mérkőzést játszani.