Beharangozó 2018. augusztus 17., péntek

"Minden meccsen harcolnunk kell"

Az OTP Bank Liga 5. fordulójában a Haladást fogadja a Diósgyőri Stadionban a DVTK labdarúgó csapata. Pénteken sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire

"Minden meccsen harcolnunk kell"

OTP Bank Liga 5. forduló

2018. augusztus 18., szombat
19:30 Diósgyőri VTK - Szombathelyi Haladás FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernandez: - Bízom benne, hogy a DVTK ismét a PAFC elleni arcát mutatja, mert akkor megérdemeltük volna a három pontot. Egész héten kiválóan dolgoztak a játékosok, most az a feladat, hogy a pályán is bemutassák, mit gyakoroltunk, és megszerezzük a lélektani szempontból mindig rendkívül fontos első győzelmet.

Michal Hipp: - Nagyon fontos volt számunkra a legutóbbi fordulóban a Puskás Akadémia ellen aratott 2-1-es siker, főleg a második félidőben nyújtott teljesítményünkre építhetünk. Ez a három pont azért is fontos volt, mert így nyugodtabban készülhettünk a mai bajnokira. Ami a diósgyőri mérkőzést illeti, tisztában vagyunk vele, hogy nehéz mérkőzés vár ránk és tudjuk, hogy vannak gondjai és eddig nem szerepelt jól a hazai együttes. Tiszteljük, elismerjük ellenfelünket, de természetesen szeretnénk pontot, pontokat szerezni.

Információk

  • A jegyinformációk ide kattintva olvashatók. 
  • A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti. 
  • Az 5. forduló programja itt található.