Beharangozó 2018. augusztus 22., szerda

A vendégszektor megtelt!

Már egészen biztos, hogy remek hangulat várja majd a diósgyőri labdarúgókat szombaton, hiszen mind a 266 vendégszektorba szóló belépő gazdára talált a Kisvárda - DVTK mérkőzésre. Kérjük szurkolóinkat, hogy érvényes jegy nélkül senki ne induljon útnak!

A vendégszektor megtelt!


OTP Bank Liga 6. forduló

2018. augusztus 25., szombat
19:30 Kisvárda Master Good - Diósgyőri VTK

Beléptetés

A kisvárdai Várkerti Stadion vendégszektorának kapui a mérkőzés napján 18 órakor nyitnak ki. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Kisvárdára utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.