Beharangozó 2018. október 1., hétfő

Jegyek a Honvéd - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lesz a Budapest Honvéd vendége a DVTK labdarúgó csapata. A vendégszektorba szóló belépőjegyek hétfőn déltől kaphatók a DVTK Shopban. Személyes vásárlás esetén 1690 forintba, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 1590 forintba kerülnek.

Jegyek a Honvéd - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 10. forduló

2018. október 6., szombat
14:45 Budapest Honvéd FC - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba szóló belépőjegyek személyes vásárlás esetén 1690 forintba, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 1590 forintba kerülnek. 

Helyszín

Új Hidegkuti Nándor Stadion (1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.)

Jegyvásárlás

A belépőjegyek elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Shopban is megvásárolhatók. A helyszínen a mérkőzés napján 11 óra 45 perckor nyitnak ki a pénztárak.

Nyitvatartás

Diósgyőri Stadion jegypénztár 
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. 

A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Beléptetés

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégszektorának kapui a mérkőzés napján 12 óra 45 perckor nyitnak ki. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.