Beharangozó 2018. október 18., csütörtök

Már letölthető a hárommeccses minibérlet kupon

A 2018. október 18-i Nemzeti Sport többoldalas mellékletében és az nso.hu oldalon is megtalálható, vagy kicsit lentebb görgetve a DVTK weboldaláról is letölthető a klub 2+1 mérkőzésre szóló minibérlet kuponja, mely csütörtökön déltől váltható be a DVTK jegypénztáraiban.

Már letölthető a hárommeccses minibérlet kupon


OTP Bank Liga 12. forduló

2018. október 27., szombat
17:00 DVTK - FTC

OTP Bank Liga 14. forduló

2018. november 10., szombat
DVTK - DVSC

OTP Bank Liga 15. forduló

2018. november 24., szombat
DVTK - MTK

Mint arról korábban már beszámoltunk, az idei esztendőben a DVTK is csatlakozott a Nemzeti Sport „Menj Meccsre!” kampányához. Szurkolóink a klub által felajánlott 2+1 akció keretében három mérkőzést tekinthetnek meg két belépőjegy áráért a következő hetekben.

A Nemzeti Sport és a kampányhoz csatlakozott klubok célja egyszerű, minél több drukker menjen sporteseményre, és ezért számos klub különleges kedvezményeket kínál, köztük a DVTK is. Az országos sportnapilap 2018. október 18-i többoldalas szurkolói mellékletében lesz megtalálható a kupon, melyet a drukkerek az újságból is kivághatnak, vagy akár le is tölthetik és ki is nyomtathatják az nso.hu és a dvtk.eu oldalakról, vagy bemutathatják telefonjukon a jegypénztárakban. 

Íme a kupon, letöltésért kattints a képre!

A DVTK szurkolóinak dolga ezt követően már csak az, hogy 2018. október 18. és - a még szabad helyek függvényében - 2018. október 26. között a kivágott, kinyomtatott vagy telefonon bemutatott kuponnal befáradjanak a DVTK jegypénztáraiba, ahol a kupont a pénztárosnak átadva vagy felmutatva (az általuk választott szektorba) két belépőjegy áráért egy hárommeccses minibérletet kapnak. Így tehát azok, akik az FTC és DVSC elleni meccsen is biztosan a lelátóról szurkolnak majd, az MTK ellen már a DVTK vendégeként szoríthatnak a csapatért.

Az akció csak az elővételre vonatkozik, az FTC elleni mérkőzés napjától (2018. október 27.) már nem érvényes, 2018. október 26-án pénztárzárásig (18 óráig) érvényesíthető.

Az FTC elleni belépőjegyek és a hárommeccses minibérletek értékesítése 2018. október 18-án, 12 órakor kezdődik.

A három mérkőzésre szóló minibérletek ára ide kattintva olvasható.